• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Avis: FC Barcelona henter spansk landsholdsspiller

Foto: Getty Images

FC Barcelona er efter sigende blevet enige om en kontrakt med spanske Eric Garcia, som kommer til klubben enten i januar eller til sommer.

Af tipsbladet.dk

FC Barcelona kan byde velkommen til forsvarsspilleren Eric Garcia, skriver The Guardian.

I flere måneder har der været rygter om, at den 20-årige spanier var på vej fra Manchester City til FC Barcelona, og nu ser det ud til at være faldet på plads.

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Manchester City vil have italiensk stjerneskud

Med kontraktudløb til sommer kan Eric Garcia nemlig allerede nu forhandle med bejlere, og han er allerede blevet enig med den katalanske storklub om en femårig aftale, skriver The Guardian.

Det er dog uvist, om han forlader Manchester City allerede i januar, eller om han først skifter til sommer.

Hvis Garcia skal til FC Barcelona i januar, kræver det, at klubberne bliver enig om et transferbeløb. Det kunne de ikke blive i sommer, hvor Manchester City efter sigende krævede knap 160 millioner kroner.

Læs også:Solskjær: Vi møder Liverpool på et perfekt tidspunkt

Efter at et sommerskifte glippede, meddelte forsvarsspilleren imidlertid til Manchester City, at han ikke ville forlænge, og med seks måneder tilbage af kontrakten nu er prisen formentlig faldet gevaldigt. 

20-årige Eric Garcia, der står noteret for fire landskampe for Spanien, har spillet i Manchester City siden 2017. Forinden spillede han hos netop FC Barcelona. 

Læs også:Bundhold bryder skrækstime i Premier League

Læs også:Manchester City-ejere køber endnu en klub

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...