• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Avis: FC Barcelona tæt på legende som ny træner

Foto: Getty Images

FC Barcelona har tilsyneladende allerede fundet deres næste cheftræner.

Af tipsbladet.dk

FC Barcelona skal have ny cheftræner. Onsdagens pointtab mod Rayo Vallecano var således dråben, der fik glasset til at flyde over og fik klubben til at afskedige Ronald Koeman efter længere tids svage resultater.

Men de spanske giganter har angiveligt allerede en afløser klar: klublegenden Xavi.

Ifølge en lang række spanske medier som Sport og Marca er Xavi den klare favorit til jobbet. Mundo Deportivo går skridtet videre og skriver, at det allerede er besluttet, at den tidligere midtbanegeneral overtager cheftrænertjansen i den catalanske klub, og at det kan falde på plads i løbet af torsdagen.

Først skal Xavi dog løses fra sin kontrakt med Al Sadd, men her har den qatarske klubs ledelse efter sigende garanteret spanieren, at de ikke vil stå i vejen for et skifte til FC Barcelona.

FC Barcelona holder dog efter sigende også andre muligheder åbne, lyder det. Her er Marcelo Gallardo fra River Plate i spil, ligesom Barcelona B-træner Sergi Barjuan er en mulig midlertidig løsning, hvis man ikke får en cheftræner på plads inden lørdagens kamp mod Alaves.

Xavi, 41 år, fik sin fodboldopdragelse i Barcelona og nåede 767 kampe for klubben, inden han skiftede til Al Sadd i 2015 for at spille yderligere et par sæsoner. 

Ronald Koeman efterlader FC Barcelona på en niendeplads med 15 point efter 10 kampe.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.