• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Avis: Han er Manchester Uniteds ønsketræner

Foto: Getty Images

Det er ikke Mauricio Pochettino, men hollandske Erik ten Hag, der er Manchester Uniteds ønsketræner, lyder det.

Af tipsbladet.dk

Der har været mange spekulationer om, at Mauricio Pochettino er Manchester Uniteds førsteprioritet til det ledige trænersæde i klubben, og at han kunne forlade Paris Saint-Germain til fordel for klubben.

Nu skriver The Independent imidlertid, at en helt anden er klubbens ønsketræner.

Ifølge avisen vil Manchester United nemlig allerhelst hyre hollandske Erik ten Hag, der aktuelt er cheftræner i Ajax Amsterdam, hvor han over de seneste år har nydt enormt stor succes.

Erik ten Hag udtalte sig selv om rygterne om et Manchester United-skifte forleden.

- Jeg er fokuseret på mit hold. Vi har en forrygende trup, og vi vil opnå en masse. Vi har en suveræn trup, og vi vil kæmpe med om titler. Mit fokus er på Ajax, og resten distraherer kun. Jeg forventer, at mine spillere er fokuserede på Ajax, så jeg skal være det samme.

- I bliver ved med at spørge mig (om min position som Ajax-træner, red.). Ja, det er et dumt spørgsmål. Jeg har ikke hørt noget (om Uniteds interesse, red.), så jeg kan ikke tænke på det, sagde han.

Dog ligger et skifte på nuværende tidspunkt ikke i kortene. Manchester United er stadig på udkig efter en træner, der kan vikariere på posten resten af sæsonen, og her har både schweiziske Lucien Favre og franske Rudi Garcia imponeret i samtaler, skriver The Independent.

Manchester United har været på udkig efter en cheftræner, siden de i weekenden fyrede Ole Gunnar Solskjær efter tre år på posten. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.