• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Avis: Manchester United er klar med sidste bud på Jadon Sancho

Foto: Getty Images

Manchester United har jagtet Jadon Sancho hele året - nu er den engelske storklub på vej med et sidste bud på Dortmund-stjernen.

Af tipsbladet.dk

Manchester United er klar til at sætte det sidste punktum i én af efterårets helt store transfersagaer. Nu krydser den engelske storklub fingre for, at historien ender lykkeligt.

Manchester United har i flere måneder forsøgt at købe det engelske stortalent Jadon Sancho i Borussia Dortmund, men hver gang er De Røde Djævle blevet mødt med et pænt "nej tak" fra tysk side.

Læs også:Live stream Bundesliga-fodbold hos spiludbyderne

Nu skriver Daily Mirror, at Manchester United gør klar til et allersidste bud på 20-årige Jadon Sancho.

Ifølge avisen har Manchester United linet et bud på 637,5 millioner kroner op, og dertil kommer diverse bonusser til en værdi af 112,5 milloner. Samlet bliver det 750 milloner kroner.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Mange penge, men formentlg ikke nok for Borussia Dortmund. Daily Mirror skriver, at tyskerne forlager 893 millioner for Jadon Sancho, og dermed er Manchester Uniteds bud et  godt stykke fra.

Jadon Sancho har spillet 101 kampe for Borussia Dortmund, og han står noteret for 35 mål og 45 assists. Han kom til den tyske klub i sommeren 2017 fra Manchester City, hvor han dog aldrig optrådte for førsteholdet.

Englænderen har kontarkt med Borussia Dortmund frem til juni 2023. 

Læs også:Tidligere Superliga-spiller advarer mod Slavia: Selv Barca var imponeret

Læs også:Hård kritik af Slavia Prags bagmænd før FCM-brag: Det er værre end i Qatar

Læs også:Yussuf Poulsen leverer køligt hovedstødsmål i sæsonåbner

---------------------------

Se Vejle Boldklub - Lyngby BK og SønderjyskE - Brøndby på Dplay med spotpris til læserne på clbold.dk og tipsbladet.dk. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...