• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Avis: Neymar og Mbappé bliver i Paris Saint-Germain

Foto: Getty Images

Både Neymar og Kylian Mbappé bliver i Paris Saint-Germain. Ingen har råd til at købe dem, skriver L'Equipe.

Af tipsbladet.dk

Hver eneste dag er medierne spækket til randen med historier om, at Neymar kan være på vej tilbage til FC Barcelona i en kæmpemæssig handel i sommerens transfervindue. Barca skal blandt andet være villige til at afgive Antonie Griezmann for at få Neymar retur til Camp Nou.

Med så mange skriverier er der helt sikkert ikke røg, uden der også er ildebrand, men ifølge traditionelt velinformerede L'Equipe skal Neymar ikke til FC Barcelona til sommer. Også Kylian Mbappé bliver i den franske hovedstad.

Læs også:Corona-krise i Premier League: En kattelem til CL for Manchester City?

Årsagen er, at den aktuelle coronakrise har tæret så meget på klubbernes økonomi, at end ikke de største og rigeste af slagsen kan smide så mange penge på bordet, som Neymar og Mbappé vil koste. 

Da Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu i sidste uge udtalte sig om sommerens transfervindue, lød penge ellers ikke til at være et problem.

Læs også:Avis: Jadon Sancho tæt på Manchester United

- Abidal (Barcelonas sportsdirektør, red.) og Planes (Abidals assistent, red.) arbejder på at bygge et hold, der kan kæmpe med om alt i næste sæson. Jeg vil ikke diskutere konkrete navne, men vi er i en position, hvor vi kan købe dem, vi gerne vil. Vi er den mest indbringende klub i verden, og vi kan købe, hvem vi vil, sagde Bartomeu ifølge Football-Espana.

Neymar og Kylian Mbappés aftaler med Paris Saint-Germain udløber begge i juni 2022.

Læs også:Pep Guardiola har mistet sin mor: Død af coronavirus

Læs også:Sur Louis van Gaal: Ajax udnytter corona-krisen

Læs også:Aviser: Streamingtjeneste vil tilbageholde betalinger til Premier League

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...