• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Avis: Så meget tjener danskerne i Serie A

Lasse Schöne er den bedst lønnede dansker i Serie A, det viser en opgørelse fra avisen La Gazzetta dello Sport.

Af tipsbladet.dk

Lasse Schöne er støvlelandets danske lønkonge, det viser en opgørelse fra den store italienske avis La Gazzetta dello Sport, som bold.dk henviser til torsdag eftermiddag.

Avisen skriver, at Lasse Schöne, der i sommerens transfervindue skiftede til Genoa, scorer 11 millioner kroner om året efter skat, og dermed er han noget bedre lønnet end Simon Kjær og Riza Durmisi, der er nummer to og tre på listen med 7,5 millioner kroner hver. Med til historien hører dog, at Atalanta ikke betaler hele lønnen til lejesvenden Simon Kjær, der ved siden af de 7,5 millioner kroner hæver en god hyre fra Sevilla, der ejer ham. 

Andreas Cornelius og Andreas Skov Olsen følger umiddelbart efter på listen med en årsløn på 6 millioner kroner, mens Lukas Lerager får godt 5 millioner kroner. Ifølge opgørelsen hæver både Peter Ankersen og Jacob Rasmussen 3,75 millioner kroner om året.

Den dårligst lønnede dansker i Serie A er ifølge La Gazzetta dello Sport Udinese-spilleren Jens Stryger Larsen med tre millioner kroner. 

Serie A's ubestridte lønkonge er naturligvis Cristiano Ronaldo, der med en årsløn på 231 millioner kroner nok skulle have til dagen og vejen. Nummer to på listen er Cristiano Ronaldos holdkammerat Matthijs De Ligt, der får 60 millioner kroner. 

Alle de nævnte beløb er uden diverse bonusser. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...