• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Avis: Solskjær har kig på to Ligue 1-spillere

Ole Gunnar Solskjær har udpeget to spillere fra Ligue 1, som Manchester United skal forsøge at forstærke truppen med i sommerens transfervindue.

Af tipsbladet.dk

Der er kun én spiller, der har scoret flere mål i Ligue 1 denne sæson end Nicolas Pépé, og den 23-årige ivorianer har ikke overraskende tiltrukket sig interesse fra nogle af Europas største klubber.

Nu har Manchester United meldt sig ind i kampen om Lille-profilen, der bliver set som en oplagt forstærkning for den engelske klub. Han kan både spille på kanten og helt fremme, og da der er tvivl om Romelu Lukakus fremtid, har Ole Gunnar Solskjær udpeget Nicolas Pépé som et stort transferemne.

Det skriver the Mirror.

Det er dog ikke den eneste spiller fra den bedste franske liga, som Manchester United holder nøje øje med lige for tiden. Også Paris Saint-Germains franske midtbanespiller, Adrien Rabiot, er på klubbens radar, og ham kan De Røde Djævle få ganske gratis.

23-årige Rabiot har kontraktudløb ved udgangen af juni, og han har ikke spillet for Paris Saint-Germain siden december efter at være blevet frosset ud af holdet. Klubber som Juventus og Chelsea har dog også interesse i franskmanden.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...