• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Kæmpe transfer på vej? Byder 520 mio. på stjerne

Foto: Getty Images

Og Sancho skulle allerede være enig med Manchester United om de personlige forhold. Nu mangler kun de to klubber at blive enige om prisen, skriver tyske Bild.

Af tipsbladet.dk

Manchester United jagter forstærkninger denne sommer, og ifølge tyske Bild går klubben benhårdt efter at købe Dortmund-stjernen Jadon Sancho.

Sancho har længe været på radaren i Manchester Uinted, og nu forlyder det avisen Bild, at parterne er enige om kontraktforholdene.

Det, der nu mangler, er transferprisen, og det er klart, at den selvsagt også bliver det mest besværlige at få styr på.

Jadon Sancho, 21 år, er i øjeblikket med det engelske landshold, og også for et år siden forsøgte United at købe den engelske stjerne. Men dengang kunne parterne ikke blive enige.

Ifølge Bild har Manchester United lagt ud med et bud på 70 millioner euro - det svarer til 520 millioner danske kroner - men det er ventet, at klubben skal noget længere op for at få fingrene i Dortmund-stjernen, der gerne vil retur til Manchester.

Sancho spillede ungdomsfodbold i Watford, inden han i 2015 blev hentet til Manchester Citys akademi. Her spillede han et par år, inden han rykkede til Dortmund.

Kantspilleren har fortsat to år igen af sin aftale med Dortmund, men han vil nok gerne prøve noget større efter flere gode sæsoner i tysk fodbold.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...