• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Eks-Barça-boss meldes på vej til kæmpeklub

Foto: Getty Images

Ifølge avisen har klubben talt med træneren om jobbet som midlertidig cheftræner.

Af tipsbladet.dk

Fodbolddirektøren i Manchester United Jonathan Murtogh har været i dialog med den spanske træner Ernesto Valverde om jobbet som midlertidig cheftræner i klubben. 

Det skriver den engelske avis The Guardian

Avisen skriver, at det er er vigtigt for ledelsen i Manchester United, at træneren, der skal have rollen som midlertidig træner, kan sætte sig i respekt i truppen, der rummer flere store stjerner som Cristiano Ronaldo, Raphael Varane, Bruno Fernandes og så videre. 

Her er man kommet frem til, at den tidligere Barca-træner Ernesto Valverde kunne være et godt bud. Spanierens fortid i den catalanske storklub giver angiveligt Manchester United en vis tryghed omkring, at han er i stand til at håndtere en stjernespækket trup. 

The Guardian skriver, at United-ledelsen blandt andet har vægtet det højt, at Valverde har erfaring med at træne en spiller som Lionel Messi.

Derfor har Jonathan Murtogh altså holdt et møde med Valverde omkring jobbet som midlertidig cheftræner i klubben, skriver avisen. 

Ernesto Valverde har ikke haft et job som træner, siden han forlod FC Barcelona i vinteren 2020. 

Lige nu står Michael Carrick i spidsen for Manchester United, der søndag fyrede Ole Gunnar Solskjær grundet for dårlige resultater over en længere periode.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.