• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter Rasmus Henriksen

Aviser: United vil hente målmand tilbage

Foto: Getty Images

Flere engelske aviser skriver, at Manchester United er interesserede i at hente Edwin van der Sar tilbage til Old Trafford.

Af henriksen

Edwin van der Sar havde stor succes i Manchester United som målmand under Sir Alex Ferguson, der hentede Edwin van der Sar til klubben i 2005.

Nu nyder hollænderen stor succes som direktør i Ajax, som blandt andet nåede helt til semifinalerne i sidste sæsons Champions League.

Ifølge aviserne Mirror og Daily Mail har Machester United nu et ønske om at hente ham tilbage i en rolle som sportsdirektør.

I den rolle skulle Edwin van der Sar, der i dag er 48, blandt andet få til opgave at hjælpe Ole Gunnar Solskjær med at købe og sælge spillere.

En rolle som Edwin van der Sar har løst flot i Ajax, der i sommers sendte Matthijs de Ligt til Juventus og Frankie de Jong til Barcelona - begge spillere menes hver at have kostet over en halv milliard.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...