• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

AZ Alkmaar tog enestående sejr over Napoli: 13 mand var ude med Covid-19

Foto: Getty Images

Den hollandske klub var uden 13 spillere på grund af Covid-19, da holdet gæster Italien og Napoli. Det endte alligevel med en sejr til hollænderne.

Af tipsbladet.dk

Har italienske Napoli og hollandske AZ Alkmaar alle deres spillere til rådighed, er der ingen tvivl om, at det er Napoli, der er favoirt, hvis de to mandskaber mødes. Og det er ligegyldigt hvor, de mødes.

Hvis man så fjerner 13 spillere fra AZ Alkmaar, ja, så er der vidst ingen tvivl om, at Napoli vil være storfavorit i et opgør mellem de to hold. Sådan var det faktisk torsdag aften, hvor AZ gæstede Sicilien og Napoli uden 13 mand.

Læs også:Tidligere AGF'er brager mål ind i Sverige: Klubben overvejer salg

De var ikke med på grund af positive Covid-19-prøver. Det startede i sidste uge, hvor nogle spillere og medlemmer af staben testede positiv. Alligevel blev opgøret i den hollandske liga i weekenden spillet, og så var der endnu flere positive prøver tidligere i ugen.

Så man tog decimeret til Italien, men kom alligevel derfra med en vanvittigt imponerende og usandsynlig sejr på 1-0. Dani de Witt scorede opgørets eneste mål efter en lille time af kampen, og så kunne Napoli-stjerner som Dries Mertens, Kalidou Koulibaly og Stanislav Lobotka gå fra banen uden point.

Læs også:Ståle Solbakken så ind fremtiden: Det er tid til en ny strategi

Du kan se highlights fra opgøret i videoen øverst.

Læs også:Manchester United-målmands kone raser efter mislykket skifte

Læs også:Skal møde Danmark: Island udtager fire Superliga-spillere

Læs også:Lodtrækning: Her er de 12 Europa League-grupper - spændende opgør venter

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...