• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Back on track: City vandt sikkert over Palace

Foto: Getty Images

Manchester City kom tilbage på sejrsporet mod Crystal Palace med en 2-0 sejr.

Af tipsbladet.dk

Manchester City vandt lørdag aften 2-0 over Crystal Palace i Premier League.

Selhurst Park dannede ramme om mødet mellem de to hold.

Manchester City havde tabt det seneste kamp mod Wolverhampton og var derfor opsat på at få friske point på kontoen for at holde snor i Liverpool.

Men Crystal Palace er inde i en god periode i øjeblikket. To sejre i streg i ligaen og en sjetteplads inden kampen. Og vi skal ikke længere tilbage end til december for at finde en Palace-sejr over City. Dengang endte det 3-2 til Ørnene.

Sådan gik det ikke helt lørdag.

City var klart i førersædet i første halvleg, når det drejede sig om boldbesiddelse. Men på trods af mange muligheder skulle vi hen til det 39. minut før det første mål faldt. Gabriel Jesus kastede sig frem og headede flot City i front.
Kort efter gik det galt igen for Palace. I det efterfølgende angreb lobbede en kølig Sterling på ren Laudrup-vis bolden ind i feltet til David Silva. 2-0.

I anden halvleg fortsatte City i samme rille. Sterling afsluttede på stolpen efter 51 minutter, og efter cirka en time var en situation til VAR-gennemsyn, uden der dog blev dømt straffespark.
Med et kvarter igen var netop indskiftede Christian Benteke milimeter fra at reducere, men målmanden i Citys bur diskede op med en fantastisk redning.

Lige efter brændte det på i modsatte ende, da omstillingen endte hos Jesus, der noget selvisk valgte en afslutning i stedet for at spille en hel fri Kevin De Bruyne.

Kort efter var selvsamme De Bruyne tæt på igen, da han ellers flot sendte et hovedstød på indersiden af stolpen.

Tættere kom City ikke på flere mål, og derfor vandt holdet 2-0 og indtager andenpladsen i Premier League.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...