• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Barca-boss raser over solgt stjerne: Det er mangel på respekt

Foto: Getty Images

I FC Barcelona er man alt andet end tilfreds med Arthurs opførsel.

Af tipsbladet.dk

Brasilianske Arthur er langt fra en populær mand i FC Barcelona i øjeblikket.

Den 23-årige midtbanespiller forlader FC Barcelona denne sommer til fordel for Juventus, men det gør han først, efter at Champions League er færdigspillet. Men selvom Arthur efter planen skulle stå til rådighed for spanierne i turneringen, nægter han at møde op.

Han er nemlig rejst hjem til Brasilien og har oplyst til klubben, at han ikke vil vende tilbage.

Læs også:Før Champions League: Barca-stjerner træner med igen

Og den opførsel er Josep Maria Bartomeu, som er klubpræsident i FC Barcelona, alt andet end imponeret over.

- Det, Arthur har gjort, er mangel på respekt over for sine holdkammerater, fordi holdet ønsker at klare sig godt i Champions League. Og også for klubben. Det er ikke logisk, at en spiller, der spiller for et så vigtigt trofæ, beslutter at udelade sig selv. Det er uberettiget og helt uforståeligt, siger Josep Maria Bartomeu til SPORT.

Klubpræsidenten oplyser også, at FC Barcelona har åbnet en sag imod brasilianeren. 

Læs også:Kvalifikationskaos: Derfor risikerer FCM at misse Champions League-seedning

- Vi nåede til enighed om, at indtil Champions League sluttede, ville han fortsætte med at spille for Barça, både i ligaen og i Champions League. Han er en spiller, der har en vis betydning for holdet, og som kunne hjælpe os.

- Men han kom ikke tilbage efter sin mini-ferie. Det er en uacceptabel handling. Og det er grunden til, at vi har åbnet en sag mod ham, fordi der ikke er noget argument, der berettiger hans fravær. Han ringede og sagde, ”Jeg vender ikke tilbage, jeg bliver i Brasilien.” Det er udelukkende hans beslutning. Ingen har givet ham tilladelse, siger Barcelona-bossen.

FC Barcelona møder Napoli i returopgøret af ottendedelsfinalerne den 8. august, og det bliver efter alt at dømme uden Arthur. Det første opgør sluttede 1-1. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...