• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Barça-boss til Messi inden skæbnekamp: Det her skal du stoppe med

Foto: Getty Images

Barcelona-cheftræner Quique Setien ser meget gerne, at Lionel Messi bliver mere selektiv i sine aktioner på banen, når Napoli gæster Camp Nou i næste uge. Argentineren skal ikke bevæge sig for langt tilbage på banen.

Af gram

Det har været en skuffende sæson i Barcelona, hvor man hverken har formået at vinde ligaen, pokalturneringen eller den spanske Super Cup.

Dermed er der kun Champions League tilbage for katalanerne, der derfor har kniven for struben inden næste uges returkamp mod Napoli på Camp Nou. Første opgør i Italien endte 1-1.

Læs også: Barça-fansene har talt: Braithwaite skal væk

Messi skal rationere sin energi
Og ifølge den spanske avis Mundo Deportivo har cheftræner Quique Setien lagt hovedet i blød inden opgøret mod Napoli. Setien er klar over, at nøglen til succes er at få Lionel Messi sat i scene på bedst mulig vis. 

Argentineren er uden sammenligning Barcelonas farligste spiller, og ifølge Setien nytter det derfor ikke noget, at kaptajnen falder langt tilbage i banen for at få fat i bolden, når Barcelona har problemer. 

Mundo Deportivo skriver således, at Quique Setien altid vil have Messi så tæt på modstanderens felt som muligt. Det er her, at argentineren for alvor kan gøre en forskel. Derfor kan det blive fatalt, hvis Messi kører sig selv træt ved gentagne gange at bevæge sig tilbage på banen for at skabe spillet. 

Setien har derfor taget en snak med Barcelonas midtbanespillere, som ifølge cheftræneren skal blive bedre til at servere gode afleveringer for angriberne. Setien overvejer angiveligt at starte med både Frenkie de Jong og stortalentet Riqui Puig, som begge har vist sig i stand til at lægge gode bolde til angriberne. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...