• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Barça-guldfugl måtte praje en taxa efter Champions League-kamp

Foto: Getty Images

Pedri scorede tirsdag sit første mål i en betydende kamp for Barcelona, men teenageren er ikke gammel nok til selv at køre bil.

Af gram

Den 17-årige Pedri skiftede i sommer fra Las Palmas til Barcelona, og tirsdag scorede stortalentet så sit første mål for catalanerne, da han udnyttede flot forarbejde af Ousmane Dembélé til at gøre det til 4-1 i Champions League-hjemmekampen mod ungarske Ferencvaros. 

Pedri krammede straks efter scoringen Lionel Messi, men i modsætning til argentineren og de andre store stjerner på Barcelona-mandskabet kunne Pedri efter slutfløjtet ikke selv køre hjem fra Camp Nou.

Læs også: Barcelona-træner undrer sig over udvisning

Ankom med sine ting i supermarkedspose
Mens de andre stjerner satte sig ind i deres luksusbiler efter 5-1-sejren måtte Pedri således praje en taxa, så han kunne komme hjem i seng. Det skriver den spanske avis Marca. Pedri, der først fylder 18 år i november, er således ikke gammel nok til at køre bil. 

Det virker i det hele taget ikke til, at Pedri er typen, der går meget op i at vise sig frem. Barcelona-stortalentet ankom således til stadion med sine ting i en supermarkedspose. 

Trods problemerne i Barcelona ser det således ud til, at catalanerne i det mindste råder over nogle meget lovende unge spillere. Udover Pedri kom også Ansu Fati, der fylder 18 år i næste uge, således også på tavlen i sejren over Ferencvaros.

Barcelonas næste Champions League-kamp er ude mod Juventus på onsdag i næste uge. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...