• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Christiansen Michael

Barca-keeper går ikke op i fodbold: Jeg har ingen anelse om det

Foto: Getty Images

Marc-Andre ter Stegen interesserer sig ikke synderligt for den sport, hvor han er blandt de allerbedste.

Af christiansen

Jeg ser ikke ret meget fodbold.

Det opsigtsvækkende citat kommer overraskende nok fra en mand, der har vundet Champions League og det spanske mesterskab. En mand, der spiller i en af europas største klubber og er blandt de bedste i verden på sin position.

Læs også: Klublegende er klar til at træne Barcelona: Jeg vil hente Neymar

Men Marc-Andre ter Stegen kan alligevel ikke løbe fra det faktum, at han ikke går særlig meget op i sin sport, når han ikke selv spiller.

- I Spanien har jeg et problem, når det kommer til navnene på mine modstandere; jeg ved ikke, hvad de hedder, siger den tyske målmand til El Pais, skriver Marca.

- Når de viser mig videoer, ved jeg, hvem en spiller er, hvordan han bevæger sig på banen, eller hvordan han skyder. Det er lidt underligt, siger han.

FC Barcelona-målmanden bruger ikke sin fritid på at se sin sport på tv. Ikke ret meget i hvert fald.

- Jeg har ingen anelse om det, jeg ser ikke meget fodbold, kun hvis der er gode kampe, eller hvis en ven skal spille, lyder det fra den uinteresserede keeper.

- Nogle gange bliver jeg spurgt til navnet på en spiller, og jeg har ingen anelse.

For tiden er ter Stegen - lige som de fleste andre - hjemme, mens corona-krisen står på. Men han har ikke specielt travlt med at komme tilbage til træningen.

- Jeg tager det meget stille og roligt. Fodbold er ikke en prioritet. Man skal være hjemme, lyder det fra målmandsprofilen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...