• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Victor Samuel Risager

Barca-keeper har knæproblemer

Marc-Andre Ter Stegen er formentlig færdig for sæsonen.

Af risager

Marc-Andre Ter Stegen sad over i FC Barcelonas sejr over Getafe i den forgangne weekend, og FC Barcelona må efter alt at dømme klare sig uden deres førstekeeper i resten af denne sæson.

Den tyske målmand døjer nemlig med problemer i sit højre knæ, hvorfor han ikke træner med i øjeblikket. Det meddeler klubben.

Barcelona meddeler imidlertid intet om, hvor længe Ter Stegen vil sidde ude, og skriver blot, at det kommer an på, hvordan situationen udvikler sig.

Det virker dog usandsynligt, at Ter Stegen skulle komme i aktion igen i denne sæson. Søndag spiller FC Barcelona deres sidste kamp i La Liga, hvor de allerede har sikret titlen, når de gæster Eibar.

Derudover skal FC Barcelona spille en Copa del Rey-finale mod Valencia den 25. maj, men i den turnering har Jasper Cillessen som regel passet målet, og det må forventes, at han også gør det i finalen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...