• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Victor Samuel Risager

Barca-legende om Matthijs de Ligt: Tror, han fortryder Juve-skifte

Foto: Getty Images

Matthijs de Ligt fortryder, at han ikke valgte at skifte til FC Barcelona i sommer, tror Patrick Kluivert.

Af risager

Matthijs de Ligt var en eftertragtet herre i sommer efter Ajax’ imponerende præstationer i Champions League i sidste sæson, og i sidste ende valgte den hollandske forsvarsspiller at fortsætte karrieren i italienske Juventus frem for klubber som FC Barcelona, Bayern München og Manchester United.

Siden skiftet til Juventus har Matthijs de Ligt imidlertid ikke leveret som forventet, og den unge hollænder har leveret adskillige ukarakteristiske fejl for italienerne.

Læs også: De Ligt hånet efter komisk dobbeltfejl: Det var latterligt dårligt

Og den hollandske Barcelona-legende Patrick Kluivert tror, at de Ligt nu fortryder, at han valgte at skifte til Juventus.

- Selvfølgelig er De Ligt en fantastisk forsvarsspiller, men i sidste ende valgte han noget andet (end Barcelona). Jeg tror, han fortryder det lidt, men sådan er det. I løbet af livet træffer du nogle valg, og sommetider gør du det godt og sommetider dårligt. Du skal lære af dine beslutninger, siger Patrick Kluivert ifølge Mundo Deportivo.

Patrick Kluivert, der spillede for FC Barcelona fra 1998 til 2004, afslører også, at han fortalte gode ting om Barcelona til de Ligt.   

- Jeg prøvede ikke at overbevise ham, men jeg kunne kun fortælle ham meget gode ting om både Barcelona, både byen såvel som klubben. Men i sidste ende er det op til spilleren og hans repræsentanter.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...