• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

- Han ønsker at blive

Foto: Getty Images

Messi var tavs om sin fremtid efter opvisning i pokalfinale, men Barcelona-boss er sikker på, at han bliver.

Af tipsbladet.dk

FC Barcelonas præsident, Joan Laporta, er "overbevist" om, at Lionel Messi vælger at blive i klubben.

Det siger han, efter at argentineren lørdag leverede en fremragende præstation og scorede to mål i pokalfinalesejren på 4-0 over Athletic Bilbao.

- I dag kunne han se, at han får støtte fra et fantastisk hold, der er i stand til spille smuk fodbold, siger Laporta efter kampen.

- Leo er verdens bedste spiller og har meget stærke bånd til klubben. Jeg er overbevist om, at han ønsker at blive, og vi vil gøre alt, hvad der er muligt, for at han gør det, siger klubpræsidenten.

Laporta var første gang præsident for Barcelona, da Messi i sine unge år udviklede sig til en verdensstjerne. Han blev valgt til præsident for anden gang i marts.

Messi, der har nogle få måneder tilbage af sin kontrakt med klubben, hvor han har tilbragt hele sin karriere, var efter pokaltriumfen tavs om sin fremtid.

Men han roste holdet for at have rejst sig efter en dårligt start på sæsonen ved at vinde pokalfinalen og ved at have kæmpet sig tilbage i kampen om det spanske mesterskab.

- Vi havde besvær med at komme i gang i første halvdel af sæsonen og mistede en masse point ved at spille naivt, men så blev vi meget stærkere, begyndte at spille rigtig godt og fik os selv tilbage i kampen, siger han.

Der resterer otte runder i den spanske liga. Atlético Madrid fører med 67 point foran Real Madrid med 66 og FC Barcelona med 65.

/ritzau/Reuters

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...