• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Barca-stjerne kørt på hospitalet efter sammenstød

Foto: Getty Images

FC Barcelona-profilen måtte forlade banen lørdag eftermiddag.

Af marboe

Midt i første halvleg af søndagens La Liga-brag mellem FC Barcelona og Atlético Madrid måtte Sergio Busquets i behandling efter et sammenstød med gæsternes Stefan Savic.

Den spanske midtbanespiller forsøgte efterfølgende at fortsætte kampen, men han måtte give fortabt og blev udskiftet få minutter senere.

Busquets blev sendt i omklædningsrummet, hvor han blev undersøgt, og her blev det besluttet, at spanieren skulle på hospitalet for yderligere undersøgelser. Det skriver Marca.

Det spanske medie beretter imidlertid, at det ser bedre ud for Busquets end først antaget, og at han kan være i spil allerede til Barcelonas næste kamp - på tirsdag mod Levante. Der kan dog være en risiko for, at Busquets er nødt til at spille med en maske.

Opgøret mellem Barcelona og Atlético Madrid sluttede i øvrigt 0-0, hvilket betyder, at catalanerne fortsat er to point efter Madrid-klubben i La Liga-tabellen.

Det betyder dog også, at Real Madrid kan overtage førstepladsen, hvis de formår at besejre Sevilla søndag aften.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...