• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Barca tilbyder Suárez til Juventus: Skal finansiere Neymar-køb

FC Barcelona har tilbudt Luis Suárez til Juventus i håbet om, at det kan være med til at finansiere købet af Neymar. Det erfarer Tuttosport.

Af marboe

32-årige Luis Suárez har haft et succesfuldt ophold på Camp Nou, hvor han har bidraget med 177 scoringer i 248 kampe på tværs af alle turneringer.

FC Barcelona leder dog efter en måde, hvorpå man kan sikre sig Neymar, og det kan blive enden på uruguaynerens tid i klubben.

Ifølge Tuttosport har de spanske mestre således tilbudt Suárez til Juventus i håbet om, at et eventuelt salg kan være med til at finansiere købet af brasilianeren.

Henvendelsen interesserede dog ikke italienerne, som derimod agter at hente egne transfermål til klubben.

Suárez blev skadet og måtte udgå allerede i første halvleg, da FC Barcelona tabte La Liga-premieren 0-1 ude mod Athletic Club. Han forventes at være ude i et par uger.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...