• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Barcelona bænkede Braithwaite i smal sejr

Foto: Getty Images

Martin Braithwaite fik set hele kampen fra bænken, da Barcelona slog Valladolid med 1-0 lørdag aften.

Af tipsbladet.dk

FC Barcelonas danske angriber Martin Braithwaite har på det seneste måtte nøjes med at blive sendt på banen i den sidste halvdel af anden halvleg for den catalanske storklub, og i lørdagens kamp mod Valladolid måtte han se det hele fra bænken.

Dog kunne de måske godt have haft brug for noget dansk på banen, da de måtte nøjes med en 1-0-sejr i udekampen.

Læs også:Leder: Barcelona spilder Messis tid - skal han til Real Madrid?

Den enlige scoring kom efter et kvarters spil, da chilenske Arturo Vidal sendte bolden i kassen efter en lækker detalje af en aflevering, hvorefter Vidal tæskede til kuglen, som gik ind via fjerneste stolpe.

I det hele taget ser det ud til, at Braithwaite er nederst i hakkeordenen i klubben, hvor selv de unge offensivspillere som Ansu Fati og Ricard Puig står foran danskeren i køen om spilletid. Samtidig er Lionel Messi, Luis Suarez og Antoine Griezmann selvsagt også navne, der er svære at komme udenom i kampen om minutter på banen.

Læs også:Øget konkurrence til Braithwaite: Barca vil satse på ung duo

Desuden måtte han også erkende, at han var den eneste førsteholdsspiller, der er markspiller, som ikke kom på banen. Endda selvom de havde en udskiftning mere til rådighed.

Barcelona kan efter deres sejr nu sige, at de har gjort deres i denne runde i forhold til deres topduel med Real Madrid om det spanske mesterskab. Dog har Real Madrid én kamp mere og fører med ét point. De møder Granada på mandag.

Der resterer nu to kampe af La Liga for Barcelonas vedkommende, og derfor er de ved at løbe tør for kampe at overhale Real Madrid i. Næste opgave for Braithwaite og Co. er mod midterholdet Osasuna.

Læs også:Braithwaites træner i møde med Barcelona-ledelsen om trup-problemer

Læs også:FC Barcelona bekræfter: Har solgt Arthur til Juventus

Læs også:Real Madrid fortsatte kursen mod guldet

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...