• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Barcelona-direktør slår fast: Vi gjorde alt for at købe Neymar

Foto: Getty Images

Brasilianeren er fortsat at finde i Paris Saint-Germain, men Barcelona gjorde alt for at hente spilleren, lyder det nu fra administrerende direktør Oscar Grau.

Af tipsbladet.dk

Verdensstjernen Neymar forsøger lige for tiden at spille sig tilbage i hjerterne på Paris Saint-Germains fans.

Sommeren blev en transfersaga, hvor Neymar ikke gjorde meget for at lukke ned for snakken om et klubskifte, men til syvende og sidst var han ikke i stand til at presse et skifte til FC Barcelona igennem, selv om den spanske klub forsøgte at få ham tilbage.

Og ifølge FC Barcelonas administrerende direktør, Oscar Grau, blev alle sejl sat ind på at hente den nu 27-årige angriber tilbage.

- Klubben gjorde alt, der var muligt, for at bringe Neymar til. To forslag - med og uden spillere - på en bæredygtig (i forhold til financial fair play, red.) måde, men følelsen var egentlig, at PSG aldrig ønskede at sælge, siger Oscar Grau til Mundo Deportivo.

Også Real Madrid har på rygteplan været meldt interesseret i Neymar, der kostede 1,65 milliarder kroner, da han i 2017 skiftede fra FC Barcelona til Paris Saint-Germain.

Neymar har kontrakt i Paris Saint-Germain frem til sommeren 2022.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...