• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Barcelona kan komme til at undvære stjernefrø i halvanden måned

Foto: Getty Images

Hvis Ansu Fati bliver klar til at spille for Spaniens U17-landshold inden U17 VM, så må Barcelona se bort fra ham i en lang række kampe.

Af tipsbladet.dk

Barcelonas nye stjernefrø Ansu Fati har i de seneste kampe for klubbens førstehold leveret fine præstationer, og nu ser det også ud til, at han har valgt at tørne ud for Spanien i stdet for landet, han er født i, Guinea Bissau.

Det skriver den catalanske sportsavis Diario Sport.

Dog fortæller de også, at mens man venter på det nye pas, så kan Barcelona se ud til at skulle undvære ham i op mod halvanden måned, vurderer avisen. Det skyldes, at processen ikke er nem, når det handler om at nationalisere spillere. Det har man senest set med Diego Costa.

Dernæst kommer U17 VM, som Spanien er med til, så hvis det lykkes for Ansu Fati at blive spansk statsborger og klar til at trække i den spanske landsholdstrøje, så venter turneringen fra slutningen af oktober til midten af november, hvor Barcelona altså må undvære ham.

I forbindelse med skiftet til Spanien, forventes det, at sportens højesteret kommer til at træffe en afgørelse.

Ansu Fati har i denne sæson scoret to gange i tre kampe for Barcelona, som har måtte undvære Messi. Det har givet plads til den 16-årige offensivspiller, som i den grad har grebet chancen.

Hvis Fati kommer til U17 VM, så misser han kampe mod Eibar, Real Madrid, Valladolid, Levante, Celta og to gange Slavia Prag.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...