• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Barcelona-medlemmer vil af med klubpræsidenten

Foto: Getty Images

Gruppen Cor Blaugrana er 5000 underskrifter fra at kunne stille et mistillidsvotum til Barcelona-præsident Bartomeu.

Af tipsbladet.dk

I FC Barcelona er det ikke alle, der er glade for klubbens præsident Josep Maria Bartomeu. Eksempelvis har Cor Blaugrana, som er en gruppe af Barcelona-medlemmer, lagt op til et mistillidsvotum.

Det melder deres formand Josep Maria Cremades til radiostationen SER Catalunya.

Læs også:Prøvede at vælte Barca-præsidenten: Nu vil han klage over for lidt tid

Her bliver det berettet, at gruppen er meget vrede over den måde, som den catalanske storklub bliver kørt på for tiden,

- Vi ved, at der ikke bliver spillet kampe på Camp Nou, og at der er en pandemi, som sætter en stopper for bevægelse, og der er kun et år til det næste præsidentvalg, fortæller gruppen og fortsætter:

Læs også:Benedito: Håber præsidenten fortæller sandheden om Messis kontrakt

- Men alligevel vil vi have et mistillidsvotum, lyder det fra Cor Blaugrana, som angiveligt skulle have over 2000 underskrifter, og dermed mangler han omkring 5000 yderlgiere for at kunne få afstemningen om Bartomeus fremtid.

På deres Twitter-profil bliver det endvidere forklaret, at deres intentioner er at kæmpe for gennemsigtighed, respekt for medlemmerne og god praksis i klubben. 

I den seneste sæson hentede Barcelona danske Martin Braithwaite, men måtte tage til takke med andenpladsen i La Liga. Nu venter ottendedelsfinalen i Champions League, hvor de skal i returkamp mod Napoli, når turneringen bliver genoptaget i august.

Bartomeu har tilbage i 2017 prøvet at blive udsat for, at andre medlemmer har ville samle ind til at vælte ham, men det lykkedes ikke.

Læs også:Mistillidsvotum i Barca rykker tættere på: Juve-kamp bliver vigtig

Læs også:Eks-præsidentkandidat indsender mistillidsvotum til Barcelona-bestyrelsen

Læs også:Neymar-erstatning bliver afgørende for Barca-præsidents fremtid

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...