• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Barcelona-præsident stoler på Dembélé

Foto: Getty Images

I FC Barcelona har man ikke mistet troen på Ousmane Dembélé, fastslår præsident Josep Maria Bartomeu.

Af tipsbladet.dk

Lionel Messi viser ikke umiddelbart nogen tegn på, at han trods sine 32 år er ved at være færdig på allerøverste niveau.

Men der hersker ingen tvivl om, at FC Barcelona inden alt for mange år må klare sig uden den argentinske troldmand, og det er klubben allerede nu begyndt at forberede sig på.

Og præsident Josep Maria Bartomeu slår fast, at flere unge spillere er på vej.

- I de næste to eller tre sæsoner fortsætter Leo Messi med at være vores leder. Men det er sandt, at der er andre unge spillere, som er på vej frem - både fra udlandet og fra La Masia, indleder Bartomeu over for The Associated Press og fortsætter:

Læs også:Fredagens rygtebørs: Juventus tilbyder fire spillere i bytte for Pogba

- Vi er rigtig glade, fordi vi forbereder os på post Messi-æraen. Messis kontrakt udløber i 2021, men det er uden tvivl alles ønske, hvis han stadig føler sig stærk og har ambitionerne, at forlænge hans kontrakt.

- Jeg sammenligner altid med Pele. Pele var en klubmand. Jeg er ikke i tvivl om, at Messi stadig vil have med klubben at gøre, når han slutter sin karriere som fodboldspiller.

Et af de mange talenter, som FC Barcelona er i besiddelse af, er 22-årige Ousmane Dembélé.

Der var store forventninger til franskmanden, da han kom til fra Dortmund i 2017, og Bartomeu tror stadig på kantspilleren, selvom Dembélé ikke altid har præsteret tilstrækkeligt.

Læs også:Chelsea-profil havde tilbud fra Barcelona forrige sommer

- At komme til Barca og triumfere er ikke nemt. Det var ikke let for Coutinho at vænne sig til det. Han er en verdensklasse spiller, men vi udlejede ham til Bayern München.

- Ousmane har været uheldig med skader, men vi har stadig masser af tiltro til hans talent.

I 71 kampe for den spanske storklub har Ousmane Dembélé lavet 19 mål og 17 assists.

Læs også:Barca-manager frygter ikke at miste sit job

Læs også:Valencia sparker sportsdirektør på porten efter uenigheder

Læs også:Vred Slavia Prag-keeper: Messi gik bare

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...