• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Barcelona retter blikket mod Tottenham-flop

Foto: Getty Images

FC Barcelona vil forstærke sin centrale midtbane og har udpeget Tottenhams Tanguy Ndombele som manden, der skal sørge for dette.

Af marboe

Der var store forventninger til Tanguy Ndombele, da Tottenham i sommer købte midtbanespilleren af Lyon, hvor han i sæsonerne forinden havde brilleret og spillet sig på det franske landshold.

Men Ndombele fandt aldrig rytmen under Mauricio Pochettino, og Jose Mourinho har heller haft den store fidus til franskmanden.

- Han er en spiller med et stort talent, og han skal vide, at han skal gøre det meget bedre. Jeg kan ikke fortsætte med at give ham chancer for at spille, fordi holdet er vigtigere end spillerne, og de skal være på banen som en konsekvens af deres arbejde og præstation, sagde Mourinho til Sky Sports efter en kamp mod Burnley i starten af marts.

Heldigvis for Ndombele er der imidlertid andre, der har større fidus til ham.

Hvis man skal tro spanske Mundo Deportivo, viser selveste FC Barcelona således interesse for den 23-årige midtbanespiller. Avisen skriver, at Barcelona "savner muskler på den centrale midtbane," hvilket Ndombele altså kan bidrage med.

Napolis Fabian Ruiz skulle også være på radaren, men italienerne forlanger 100 millioner euro for midtbaneprofilen - næsten 750 millioner kroner.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...