• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Oliver Okstrøm

Barcelona sender back til tysk fodbold

Barcelona sender back til tysk fodbold
Foto: Getty Images

Juan Miranda ser nu ud til at være klar til en to-årig lejeaftale i Schalke.

Af okstroem

FC Barcelonas U19-landsholdsspiller Juan Miranda har længe lignet en spiller, der bliver udlejet i denne sæson, og nu ser det ud til, at det falder på plads efter en periode, hvor han blandt andet har været rygtet til fransk fodbold og Marseille. Men nu ser det ud til at blive tysk.

Det skriver den tyske avis Bild.

Her kan de fortælle, at Juan Miranda er har fået lavet sig en aftale med Ebbe Sands tidligere klub Schalke 04, hvor han skal være på leje i to sæsoner, og selvom klubberne endnu ikke har bekræftet, at der skulle være en aftale, så skulle forsvareren allerede være på vej til Veltins Arena.

I aftalen skulle det endvidere ikke være en del af aftalen, at man har en købsopstion med, mens Barcelona forventer at se ham blive fast førsteholdsspiller i Tyskland.

Indtil videre er det blevet til fire førsteholdskampe for Miranda for Barcelonas førstehold, da Ernesto Valverde havde ham med i et par Copa del Rey og Champions League-kampe.

Barcelona-træneren har endvidere tidligere slået fast, at han leder efter en ny mand på venstrebacken for at skabe konkurrence for Jordi Alba, og siden dengang har man hentet Junior Firpo ind.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...