Champions League

Barcelona skuffede fælt mod Prag

FC Barcelona måtte skuffende nøjes med 0-0 på hjemmebane mod Slavia Prag.

FC barcelona kunne tage et stort skridt mod videre avancement i Champions League i tirsdagens opgør på hjemmebane mod Slavia Prag.

Selvom FC barcelona var dominerende i kampen, måtte Ernesto Valverde og co. nøjes med 0-0.

Hjemmeholdet forsøgte ellers at score et tidligt mål, og hørjeback Nelson Semedo havde kampens første chance, men hans skud efter 11 minutters spil blev flot reddet af Prag-keeper Kolar.

Herefter havde Barcelona svært ved at skabe chancer, og derfor forsøgte Lionel Messi at skabe noget på egen hånd.

Kort før pausen tog han en flot solotur, og herefter forsøgte han med en afslutning udefra, men det hårde skud ramte overliggeren.

Slavia Prag forsøgte dog også, og i første halvlegs tillægstid fik gæsterne bolden i nettet, men det blev annulleret for offside.

Efter pausen var Barcelona dominerende uden at være superfarlige.

Messi var på spil efter en times spil. Her fik han sparket bolden i nettet, men efter VAR-gennemgang blev målet annulleret for offside.

Lionel Messi var den eneste, der forsøgte sig med noget, men trods flere forsøg kunne argentineren ikke få held med at score.

Det uafgjorte resultat betyder, at Barcelona ligger på en førsteplads med otte point, mens Dortmund og Inter har fire point, inden de mødes senere tirsdag aften.