• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Barcelona-stjerne opereret: Færdig for sæsonen

Foto: Getty Images

FC Barcelona må klare sig uden midtbanespilleren resten af sæsonen.

Af tipsbladet.dk

FC Barcelona har klaret sig uden Philippe Coutinho siden december, hvor han pådrog sig en knæskade, og spanierne må vente et stykke endnu, før de får glæde af kreatøren igen.

Klubben meddelte mandag, at Coutinho var rejst hjem til Brasilien for at blive opereret i knæet for tredje gang, og at operationen var succesfuld.

Til trods for det ventes han dog færdig for sæsonen. Det har flere spanske medier, heriblandt Mundo Deportivo, skrevet efterfølgende, og den vurdering bekræftes af lægen Rodrigo Lasmar, der udførte operationen.

Rodrigo Lasmar er nemlig også landsholdslæge for Brasilien, og han melder Coutinho ude af sommerens Copa America, der starter i juni.

- Jeg kan sige, at vi ikke har tid nok til, at han bliver klar til Copa America, siger Rodrigo Lasmar til Globo Esporte og tilføjer:

- Hans comeback vil afhænge af udviklingen. Da dette er den tredje operation, skal vi være mere forsigtige, og vi vil ikke lave nogle forudsigelser.

28-årige Philippe Coutinho nåede at spille 14 kampe for FC Barcelona med tre mål og to oplæg til følge, inden han blev skadet.

FC Barcelona må også undvære en anden af deres offensive stjerner for resten af sæsonen, forlyder det. Læs mere her

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...