• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Barcelona tilbyder ter Stegen ny kontrakt

Foto: Getty Images

FC Barcelona har tilbud Marc-André ter Stegen en ny kontrakt, melder spanske Marca.

Af marboe

FC Barcelona hentede Marc-André ter Stegen i Gladbach tilbage i 2014, og den tyske keeper har været en enorm succes i den spanske klub.

Og selvom ter Stegen fortsat har næsten tre år tilbage af sin kontrakt, ønsker de forsvarende vindere af La Liga allerede nu at binde ham i endnu længere tid. Det erfarer Marca.

Der meldes intet om, hvor lang en kontrakt man agter at give landsholdsmålmanden, men der skulle efter sigende være stor optimisme i forhold til en forlængelse i Barca-lejren.

Marc-André ter Stegen, der er blevet en afgørende del af Barcelona-mandskabet, skulle nemlig være rigtig glad for at være i klubben.

27-årige ter Stegen står noteret for 200 optrædener for FC Barcelona. I denne sæson har han spillet ti kampe ud af ti mulige for Ernesto Valverdes mandskab.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...