• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Barcelona-toppen taler for første gang efter Messi ombestemte sig

Foto: Getty Images

Barcelona-vicepræsident Pau Vilanova forstår godt Messis kritik, og det vil man nu reagere på.

Af tipsbladet.dk

I den seneste tid har man nok bidt negle i Barcelona og omegn, da Lionel Messi meddelte sin klub, at han havde i sinde at forlade den. I stedet endte han med at blive i FC Barcelona, og nu har vice-præsident Pau Vilanova som den første reageret på den kritik, som Messi havde adresseret efter han havde bestemt sig for at fortsætte i den catalanske storklub.

Det gør Vilanova i et interview med sportsavis Sport.

Læs også:Lionel Messi tilbage på træningsbanen i Barcelona

- Vi er virkelig glade for, at Messi er blevet hos os, og at han bliver en del af det nye projekt. Vi er nødt til at tage til overvejelse, hvad han har sagt og kigge på løsninger. Det er det vi gør med et nyt, spændende projekt, siger han og fortsætter:

- Vi har alle tvivl om vores situation på et tidspunkt i vores professionelle liv, og efter noget reflektion, så ved man om man skal blive eller forlade stedet. I dette tilfælde har han valgt at blive, og han vil være motiveret, lyder det fra Pau Vilanova.

Læs også:Braithwaite: Jeg studerer og lærer af Messi hver dag

Endvidere peger han på, at han er optimistisk om forholdet mellem Messi og bestyrelsen i Barcelona, ligesom han fastslår, at der er nogen, som tager sig af Lionel Messi i klubben.

Desuden har der i den seneste tid også været hård kritik af præsident Bartomeu, men her er Vilanova sikker på, at man ikke får stemt et mistillidsvotum igennem, som vil udløse et præsidentvalg i klubben.

Læs også:Skidt nyt for Braithwaite: Koeman vil beholde Coutinho

Læs også:TV-stationer får milliard-rabat af UEFA

Læs også:Træner om supertalentet Pione Sisto: Jeg var nødt til at lære ham det

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...