• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Barcelona-træner før Manchester United: Vi har ingen frygt

FC Barcelona har ingen frygt forud for opgøret mod Manchester United, fastslår spaniernes cheftræner.

Af tipsbladet.dk

Tirsdag aften tager FC Barcelona imod Manchester United i returopgøret i Champions League-kvartfinalerne, og her har spanierne en 1-0-føring fra det første opgør i England.

I sidste sæson Champions League havde Barcelona ligeledes en føring i kvartfinalerne, efter at de havde besejret Roma med 4-1 på hjemmebane. I returopgøret i Italien tabte Barcelona dog 3-0 og blev dermed elimineret.

Men det er ikke noget, der vækker frygt i Barcelona-lejren forud for mødet med Manchester United, fastslår cheftræner Ernesto Valverde ifølge Football Espana. Tværtimod bruger de Roma-kampen som en påmindelse om at holde fokus.

- Vi har ingen frygt. Vi er kun meget spændte. Vi ved, at vi står over for et godt hold, men det er de kampe, der gør en spændt, og vi ved, at vi står i en god position for at gå videre.

- Roma-kampen vil være en påmindelse for os om, hvor hård denne konkurrence er, og at vi ikke kan tage noget på forskud, og at vi skal være opmærksomme på det i hver runde, fortæller Valverde.

Tirsdagens returopgør sparkes i gang klokken 21.00.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...