• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Bayern-direktør uforstående over for Sanches-kritik

Renato Sanches er utilfreds med manglende spilletid i Bayern München og vil væk for klubben, men det forstår sportsdirektør Hasan Salihamidzic ikke noget af.

Af marboe

Renato Sanches er utilfreds med mængden af spilletid i Bayern München og har offentligt kritiseret klubben for ikke at lade ham finde en anden arbejdsgiver.

Sportsdirektør Hasan Salihamidzic stiller sig dog uforstående over for kritikken. Han påpeger eksempelvis, at midtbanespilleren allerede har fået spilletid i tre kampe i denne sæson.

- Renato har spillet tre gange i denne sæson. Mod Borussia Dortmund blev han skiftet ind, i pokalen startede han inde og denne weekend (mod Hertha Berlin i Bundesligaen), selvom det kun var i fem minutter, blev han også skiftet ind.

- Derfor forstår jeg ikke helt, hvorfor han kom med disse kommentarer. Vi får at se (om han bliver red.). Jeg forklarede mandag, at vi holder alle muligheder åbne indtil 2. september. Derudover kan jeg ikke sige mere omkring det, lyder det fra Salihamidzic ved præsentationen af Mickael Cuisance.

I sidste sæson fik portugiseren spilletid i 24 kampe for Bayern München. I blot fire af kampene fik han fuld spilletid.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...