• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Bayern-komet dropper det engelske landshold

Foto: Getty Images

Den 17-årige Bayern München-guldfugl Jamal Musiala har valgt at tørne ud for Tysklands landshold, selvom midtbanespilleren har repræsenteret diverse engelske ungdomslandshold.

Af gram

Jamal Musiala spillede sidste år to kampe for Englands U21-landshold, men Bayern München-kometen kommer ikke til at repræsentere England på seniorniveau.

Den 17-årige midtbanespiller, der boede i Tyskland de første syv år af sit liv, har således nu besluttet, at han ønsker at spille for det tyske landshold. 

- England er mit hjem. Det er svært at finde ord for, hvad England betyder for mig, for jeg har så mange positive minder derfra. Mit hjerte banker for både Tyskland og England. Og det vil det fortsætte med at gøre, lyder det ifølge The Athletic fra Musiala.

- Jeg har tænkt meget over det her. Hvad er bedst for min fremtid? Hvor vil jeg få flest chancer for spilletid? I sidste ende lyttede jeg bare til min fornemmelse igennem længere tid, som er, at det er den rette beslutning at spille for Tyskland, som er landet, hvor jeg blev født. Men det var ikke en nem beslutning for mig. 

Den engelske landstræner Gareth Southgate var ellers overbevist om, at Musiala ville vælge det engelske landshold, skriver talkSPORT

Forsikring fra Löw
Jamal Musiala blev tirsdag den yngste målscorer nogensinde i Champions League for Bayern München, da de tyske mestre bankede Lazio med 4-1 i Rom. Teenageren, der rykkede til Bayern München fra Chelsea i 2019, har i denne sæson opnået 27 kampe for de forsvarende Champions League-vindere.

Ifølge talkSPORT har Musialas holdkammerater Joshua Kimmich og Serge Gnabry igennem længere tid opfordret den 17-årige komet til at vælge det tyske landshold. Landstræner Joachim Löw har angiveligt også personligt forsikret Musiala om, at han vil få chancen for at bryde igennem på landsholdet. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...