• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Bayern München tabte til Leverkusen på eget græs

Foto: Getty Images

Bayern München snublede i topkampen af Bundesligaen lørdag aften.

Af tipsbladet.dk

RB Leipzig vandt lørdag eftermiddag over Paderborn i Bundesligaen, og for at følge med i toppen af Bundesligaen skulle Bayern München også vinde over Bayer Leverkusen lørdag aften.

Det lykkedes imidlertid ikke for Bayern München, der indkasserede deres første nederlag, siden Hansi Flick overtog cheftrænertjansen tidligere på måneden. Bayer Leverkusen vandt nemlig 2-1.

Læs også:Tysk stjernefrø om Bayern-rygter: Med dem kan man ikke gå galt i byen

Allerede efter ti minutter kom Bayer Leverkusen foran, da Leon Bailey scorede. Kevin Volland sendte jamaicaneren i dybden, og i en en-mod-en-situation med Manuel Neuer svigtede Bailey ikke.

Føringen holdt i knap 25 minutter, før Bayern München bragte balance i regnskabet. Med et hårdt spark fra kanten af feltet sendte Thomas Müller bolden forbi Lukas Hradecky i Leverkusen-målet.

Læs også:Dortmund tilbage på sejrssporet efter vanskelig kamp mod Hertha

Minuttet efter var Bayern München dog igen bagud, og igen var Leon Bailey manden bag, da han scorede efter et veleksekveret kontraangreb.

Bayern München jagtede efterfølgende udlignede og fremtvang et par fantastiske redninger af den tidligere Superliga-keeper Lukas Hradecky. Det blev også sværere for Leverkusen, da forsvarsspilleren Jonathan Tah blev udvist ti minutter før tid.

Det lykkedes dog ikke for Bayern München at sende udligningen i mål, og Bayer Leverkusen løb med sejren. Dermed er Bayern München aktuelt nummer fire i Bundesligaen, mens Bayer Leverkusen er nummer syv.

Læs også:Hoffenheim snublede i slutminutterne – RB Leipzig slog oprykkere

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...