• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Bayern München videre til CL-semifinalen efter kæmpe målfest

Foto: Getty Images

De tyske giganter fra Bayern München spillede sig videre til semifinalen i Champions League med en storsejr over FC Barcelona i fredagens kvartfinale.

Af tipsbladet.dk

Det var en sand målfest, da Bayern München besejrede FC Barcelona med 2-8 i Champions League-kvartfinalen fredag aften.

Med sejren er den tyske storklub videre til semifinalen i den prestigefyldte turmering, hvor vinderen af lørdagens kvartfinale mellem Manchester City og Lyon venter.

Der skulle kun gå fire minutter, før opgørets første scoring opstod. Thomas Müller bankede Bayern München foran med 0-1 og gav FC Barcelona en chokstart i Portugal.

Tre minutter senere havnede bolden så i det modsatte målnet. David Alaba blev noteret for et selvmål, hvorfor det hele var lige igen.

Men så begyndte Bayern Münchens målmaskine at være velsmurt. Tre mål på ti minutter i første halvleg sikrede tyskerne en føring på hele 1-4 ved pausen på mål af Serge Gnabry, Ivan Perisic og Thomas Müller.

Ti minutter efter pausen fik FC Barcelona reduceret. Luis Suarez sparkede bolden ind bag Manuel Neuer til 2-4, hvorfor der var et lille håb endnu for catalanerne.

Håbet blev dog slukket, da Joshua Kimmich sendte bolden i netmaskerne til 2-5 i det 63. minut efter et fremragende oplæg af Alphonso Davies.

Det skulle vise sig at blive endnu værre og en ren ydmygelse for Barcelona. 10 minutter før tid gjorde Lewandowski det til 2-6, og fem minutter senere blev det minsandten også til både 2-7 og 2-8 på to mål af indskiftede Philippe Coutinho.

Kampen sluttede 2-8 til Bayern München, der cementerede deres favoritværdighed til at vinde dette års Champions League.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...