• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Bayern-præsident: Vi har ikke råd til Kylian Mbappe

Bayern München har ikke råd til Kylian Mbappe, fastslår klubpræsident Uli Hoeness - ellers havde de købt ham med det samme, fortæller han.

Af tipsbladet.dk

Bayern München har allerede gravet dybt i lommerne og hentet de franske forsvarsspillere Benjamin Pavard og Lucas Hernandez fra henholdsvis VfB Stuttgart og Atletico Madrid. De kommer begge til den tyske storklub til sommer, men de får ikke selskab af landsmanden Kylian Mbappe.

Det fastslår Bayerns klubpræsident, Uli Hoeness, overfor Deutschen Presse-Agentur ifølge Goal. Bayern München har nemlig ikke råd. Ellers ville de købe Mbappe med det samme.

- Jeg ville købe Mbappe med det samme. Han er fantastisk. Men vi har ikke de penge, det ville koste, fortæller Hoeness, der tvivler på, om nogen klubber har råd til den unge franskmand:

- Det handler ikke om, hvorvidt Mbappe er pengene værd. Spørgsmålet er, om nogen har råd til at bruge så mange penge uden at komme i økonomiske problemer?

Kylian Mbappe, 20 år, har siden sommeren 2017 spillet for Paris Saint-Germain, hvor han har scoret 54 mål på 83 kampe. Før det nåede han 27 mål på 60 kampe for AS Monaco.

Især Real Madrid har været meldt interesserede i at hente Mbappe til sommer.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...