• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Bayern slår Dortmund i Super Cup: Delaney med assist og dyrt boldtab

Foto: Getty Images

Thomas Delaney markerede sig både positivt og negativt i onsdagens tyske Super Cup-finale.

Af tipsbladet.dk

Bayern München tabte for første gang i meget, meget lang tid i weekenden, men allerede søndag fik de revancheret sig og kom tilbage på sejrssporet med en sejr over Dortmund i den tyske Super Cup.

I startopstillingen havde Dortmund danske Thomas Delaney, og midtbanekrigeren spillede hele kampen med op- og nedture til følge.

Således lagde danskeren op til Dortmunds udligning i starten af anden halvleg, mens han dog i slutminutterne havde et dyrt boldtab, som endte i et sejrsmål til Bayern München.

Bayern München startede imidlertid også bedst, og efter 30 minutter var de foran med to mål efter scoringer af Corentin Tolisso og Thomas Müller.

Dortmund fik til gengæld kæmpet sig tilbage i kampen. Først scorede Julian Brandt med en afslutning fra tæt hold efter et hurtigt angreb, inden Erling Braut Haaland scorede. Nordmanden blev spillet i dybden af Thomas Delaney og sendte bolden sikkert forbi Manuel Neuer i Bayern Münchens mål.

Men ti minutter før tid scorede Bayern München altså det afgørende mål. Delaney mistede bolden på midten af banen, hvilket satte gang i et kontraangreb, som Joshua Kimmich endte med - på mærkværdig vis - at sende i mål.

Bayern München kunne dermed fejre endnu en titel, da de vandt kampen og kunne løfte Super Cup-trofæet.  

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...