• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Bayern slår Frankfurt i målrigt opgør: Holder afstand til Dortmund

Foto: Getty Images

Vi lever i en tid, hvor det er vigtigt med afstand, og det sørger Bayern for i toppen af Bundesligaen.

Af tipsbladet.dk

Da Dortmund tidligere på lørdagen vandt med 2-0 på udebane over Wolfsburg satte det pres på Bayern München, da Delaney og Co. dermed kun var ét point efter sydtyskerne. Det pres håndterede München-klubben meget fint i deres opgør mod Frankfurt.

Med en sejr på 5-2 til Bayern er afstanden nu igen på fire point forud for tirsdagens store opgør mellem netop Dortmund og Bayern. 

Læs også:Delaney ser frem til Bayern-opgør: Interessant tid efter coronapausen

Bayern havde i store dele af opgøret kontrol over sagerne, og efter første halvleg var de regerende tyske mestre da også foran med 2-0 efter scoringer fra Leon Goretzka og Thomas Müller. 

Efter pausen kom der gang i den fra start, da Robert Lewandowski straks fik gjort det til 2-0. Herefter fulgte to mål fra Martin Hinteregger efter 52 og 55 minutters spil efter to hjørnespark, som begge gange endte hos midterforsvareren.  

Læs også:Robert Skov scorede i Hoffenheim-remis

Det var dog ikke noget, som rystede Bayern-spillerne synderligt, da Alphonso Davies gjorde det til 4-2, hvorefter Serge Gnabry fik bolden skrabet over stregen i en situation, hvor føromtalte Hinteregger havde en uheldig rolle - og muligvis lavede selvmål.

Den danske målmand Frederik Rønnow sad desuden på bænken hele kampen for Frankfurt.

Kampen mellem Dortmund og Bayern på tirsdag spilles klokken 18.30, og den sendes direkte på TV3 Sport.

Læs også:Overbevisende Hertha fik håneretten i Berlin-derbyet

Læs også:Efter dødsfald i familien: Bundesliga-træner vender tilbage

Læs også:OB-træner så Bundesliga-fodbold: Det var lidt tamt

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...