• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Bayern-stjerne mobber engelsk storklub: De må græmme sig

Foto: Getty Images

Serge Gnabry har nu scoret seks mål i to udekampe mod London-klubber i denne sæson, og holdkammeraten Thomas Müller kunne efter tirsdagens 3-0-sejr over Chelsea heller ikke lade være med at drille Arsenal med, at de ikke kunne få mere ud af kantspilleren.

Af gram

Serge Gnabry har udviklet sig til at blive en vigtig spiller for Bayern München, og derfor kan det også undre, at man i Arsenal ikke kunne få mere ud af tyskeren.

Gnabry scorede tirsdag to gange mod Chelsea i Champions League, og nettede i efteråret fire gange i 7-2-sejren over Tottenham.

Læs også: Wenger om Bayern-helt: Han tager den nemme udvej

Efter slutfløjtet i tirsdagens kamp blev Thomas Müller så bedt om at kommentere på Gnabrys målfarlighed mod klubber fra London. 'Er det ikke vanvittigt?', lød det fra Sky Germanys reporter.

- Jo... og det tror jeg også, at de tænker i Arsenal. Jeg er glad for, at han scorer så mange mål i London nu, og ikke for fem år siden. For i det tilfælde havde vi nok ikke fået fingrene i ham, lød svaret fra Müller.

Intet er afgjort
Bayern München endte med at slå Chelsea med 3-0, og dermed er det nok kun de mest jubeloptimistiske Chelsea-fans, der stadig gør sig forhåbninger om avancement. Ifølge Gnabry er dysten dog stadig åben.

- Jeg er helt sikkert glad for at komme tilbage til London. Jeg har mange venner her. Mange af dem var på plads på stadion her til aften. Og jeg tror, at de gav mig god energi. Tre mål bør give os meget selvtillid. Vi er nødt til at være forberedte på returkampen. Vi er nødt til at tage den meget seriøst. Opgøret er stadig åbent, men jeg mener, at vi har en god fordel. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...