• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Bayern-træner erkender: Svært at holde på Liverpool-emne

Foto: Getty Images

Hansi Flick er klar over, at det ikke nødvendigvis bliver nemt at holde på Thiago, som Liverpool gerne vil have.

Af tipsbladet.dk

I mange år har både David Alaba og Thiago været store profiler i Bayern München, men snart kan duoen være på vej videre i karrieren.

De har begge kontraktudløb i sommeren 2021, og hvis Bayern München ikke skal miste dem gratis, skal de altså sælges denne sommer. Begge spillere er også blevet sat i forbindelse med andre storklubber, men Bayern holder fast i håbet om at beholde dem.

Læs også:Bayern München høster The Double efter målrig pokalfinale

- Jeg vil gøre alt, jeg kan, for at sikre, at vi kan beholde de to dygtige spillere, siger cheftræner Hansi Flick til Bild og fortsætter:

- David Alaba er en virkelig vigtig spiller for os og en central brik. På banen er han verdensklasse, og uden for banen er han altid positiv og motiverende over for sine holdkammerater. Jeg tror, at han vil forlænge sin kontrakt. Han har udviklet sig til en ekstraordinær spiller her.

Læs også:Nu sker det: Liverpool bliver enige med Bayern om spansk stjerne

Mens han altså håber og tror på en forlængelse med David Alaba, erkender Hansi Flick, at det bliver sværere med Thiago.

- Det ser ud til at blive lidt sværere, siger Hansi Flick om Thiago.

Thiago har især været sat i forbindelse med et skifte til engelske Liverpool i de seneste dage, og mange medier har skrevet, at handlen er så godt som på plads. 

Læs også:Liverpool-fanen Solbakken: Jeg var mere entusiastisk i 1990

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...