• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Begejstret Luiz hylder lederen Lampard

Begejstret Luiz hylder lederen Lampard
Foto: Getty Images

David Luiz er meget begejstret over, hvordan Frank Lampard er kommet fra land i jobbet som Chelsea-manager.

Af marboe

Frank Lampards comeback på Stamford Bridge blev offenliggjort i sidste uge, hvor englænderen dermed afløste Maurizio Sarri, som er taget til Juventus.

Onsdag aften spiller Chelsea så den første kamp under Lampards ledelse, når man møder irske Bohemians i en træningskamp i Dublin, og ifølge David Luiz er truppen ekstra motiveret for at imponere manden, som engang var brasilianerens holdkammerat.

- Det er fantastisk at se ham her. Han ved, hvad det betyder at være i Chelsea, og han forstår klubbens DNA. Vi har alle arbejdet godt indtil videre, alle kommer godt overens med hinanden, og træningerne har været gode.

- Lamps er nu vores leder. Han kommer til at gøre alt, hvad han kan, ligesom han gjorde, da han selv spillede, og nu er det op til os at hjælpe ham med at gøre ånden og filosofien omkring klubben succesfuld. Klubben er så stor, og det er fantastisk at arbejde sammen - og her inkluderer jeg også akademiet og kvindeholdet. Vi er alle Chelsea, fortæller han til London Evening Standard.

Nu 41-årige Lampard optrådte for Chelsea som spiller i perioden fra 2001 til 2014. Han var i sidste sæson manager for Derby i Championship.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...