• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Bekræftet: Juventus tildelt skrivebords-sejr - Napoli får fratrukket point

Foto: Getty Images

Juventus er blevet tildelt en 3-0 sejr mod Napoli af den disciplinære kommite i Italien, fordi den Napoli ikke fulgte Covid-19 protokollen.

Af tipsbladet.dk

Da Juventus-spillerne stod på banen og klar til kick-off mod Napoli på Juventus Stadium 4. oktober, manglede der noget.

Napoli-spillerne. De var nemlig ikke rejst til Torino.

Årsagen var ifølge klubben, at de to spillere Piotr Zielinski og Eljif Elmas var testet positiv for Covid-19, og at de lokale sundhedsmyndigheder havde forbudt klubben at rejse.

Læs også:Endnu en Juventus-spiller testet positiv: Hele holdes sendes i karantæne

Juventus og det italienske fodboldforbund, Lega Serie A, pointerede, at der var regler for sådanne situationer i Covid-19 protokollen, som alle klubber havde underskrevet før sæsonen, og at der i disse stod, at to tilfælde af positive coronatests ikke var grundlag nok for at blive væk fra en kamp.

Nu har disciplinærkommiteen afgjort, at Napoli ikke havde grundlag for at udeblive fra kampen.

Det skriver det italienske fodboldmedie football-italia.net.

Læs også:Dansk Everton-stopper: Fantastisk stemning i klubben

De lokale italienske sundhedsmyndigheder kan teknisk set godt overtrumfe Serie A's protokol ved 'force majeur', men undersøgelsen viste, at der ikke var tale om uforudsete omstændigheder, der påvirkede deres rejse.

Derfor er Napoli blevet tildelt et 3-0 nederlag, ligesom de også er blevet fratrukket et point som straf for ikke at møde op til kamp.

Ifølge protokollerne, som alle klubber har godkendt, skal der 'bare' være 13 spillere til rådighed - inklusiv mindst en målmand - for at en kamp kan afvikles.

Det forventes, at Napoli vil anke dommen.

Læs også:Dansk talent skifter til Serie A-klub

Læs også:Ny AaB'er afviste interesse fra Tyskland og Portugal

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Manchester United jagter Europa League-vinder

---------------------------
Se OB - AC Horsens og FC København - Lyngby BK på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...