• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Bekræftet: Lange og Villa slår transfer-rekord

Foto: Getty Images

Johan Lange og Aston Villa har hentet klubbens dyreste spiller nogensinde.

Af tipsbladet.dk

Aston Villa har sikret sig sommerens første signing i den argentinske midtbanespiller Emiliano Buendia.

Klubben oplyser på sin hjemmeside, at han bliver deres dyreste indkøb i historien.

Den 24-årige, der har sat sin signatur på en femårig aftale, kommer til Aston Villa fra Norwich City, efter han bestod lægetjekket og parterne blev enige om de personlige detaljer i kontrakten på bagkant af Argentinas VM-kvalifikationskamp mod Colombia.

- Emiliano har har lige overstået en vanvittig sæson i Norwich, der vandt the Championship, hvor han stod for 31 mål og assist tilsammen og blev kåret til årets spiller på tværs af alle ligaer, lyder de rosende over fra Aston Villas cheftræner, Dean Smith, der uddyber om spilleren.

- Han kan både bruges som bred angriber og som 10'er, han er en god tilføjelse til vores angrebsmuligheder. Vi er glad for at have hentet så spændende en spiller så tidligt på sommeren, og vi ser frem til, at Emi slutter sig til os i opstarten.

Allerede for tre dage siden kunne Birmingham-klubben oplyse, at de var blevet enige med Norwich om en transfersum, men ingen af de to klubber har lyst til at oplyse den præcise pris.

Men ifølge det internationale sportsmedie Goal.com, så har Johan Lange og Aston Villa grebet dybt i muldvarpen for at finde knap 35 millioner pund (ca. 300 millioner danske kroner, red.) til at finansiere købet af den 24-årige argentiner.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...