• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Bekymret for Kane: Missede træning onsdag

Foto: Getty Images

Harry Kane kan være ude af Tottenhams kamp mod Arsenal, da han døjer med en skade.

Af tipsbladet.dk

Tottenham Hotspur har fået en flyvende start på denne sæson, og selv om danske Pierre Emile Højbjerg har haft stor indflydelse på Spurs' sæson, er det stadig Harry Kane og Son Heung-min, der lavede målene for klubben.

Men José Mourinho risikerer at være uden en af de to offensive esser, når Tottenham møder Arsenal på søndag. Angriber Harry Kane missede træning onsdag og er med al sandsynlighed ikke med torsdag i Europa League mod LASK med Mads Emil Madsen på holdet.

Mourinho erkender, at han er bekymret for sin store stjerne i forhold til weekendens kamp.

- Jeg regner ikke med, at han (Lamela) kan blive klar til weekenden. Harry (Kane), Vinicius og Sergio (Reguilon) har en chance for at blive fit i weekenden, siger José Mourinho på et pressemøde før opgøret mod LASK og forklarer konkret om Kane.

- Jeg har ikke i sinde at sige, hvad der er med hans skade. Jeg tror, der er en god chance. Jeg har ikke i sinde at lyde, jeg vil ikke skjule noget i forhold til, om han kan spille eller ej. Jeg tror, at han spiller. Det er min fornemmelse, siger den portugisiske manager.

Tottenham er tæt på at gå videre fra Europa League-gruppespillet. Efter fire runder har holdet ni point, samme antal som Antwerpen og tre foran torsdagens modstander fra LASK.

London-klubben fører aktuelt Premier League med 21 point for 10 kampe, samme antal som Tottenham på andenpladsen.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...