• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Belgisk landstræner ikke overrasket over dansk triumf: De er gode

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Roberto Martinez er ikke forbavset over Danmarks sejr over England på Wembley.

Af tipsbladet.dk

Danmark tog en imponerende skalp onsdag aften, da Kasper Hjulmands tropper sejrede på det ikoniske Wembley Stadium. De rød-hvide vandt 1-0 over England i Nations League takket være en scoring på straffespark af Christian Eriksen, og dermed bringer Danmark sig op på andenpladsen i puljen med to point op til Belgien.

Selvsamme Belgien besejrede Island med 2-1 og gjorde dermed, hvad der var forventet af dem. At Danmark skulle vinde på Wembley var der dog ikke mange, der havde regnet med.

Læs også:Jubler over dansk præstation: De store nationer har kæmpe respekt for os

Belgiens landstræner Roberto Martinez var dog ikke i chok, da han efter kampen mod Island fik meldingen om den danske sejr i London.

- Det er ikke overraskende for mig. Jeg synes, at Danmark har et rigtig godt landshold. Det viser også, at gruppen er meget stærk. Nu skal vi møde England og Danmark i november, og vi ved, at det bliver en stor udfordring, sagde Martinez ifølge fotbolti.net.

Læs også:Udvist englænder skrev historie mod Danmark

Danmark møder Island hjemme i Parken i den næste Nations League-kamp, og kan de rød-hvide vinde den, er der lagt op til en gruppefinale mellem Belgien og Danmark den 18. november i Bruxelles.

Romelu Lukaku scorede begge mål for Belgien i sejren over Island

Læs også:Simon Kjær rundede 100 landskampe: Kunne ikke være skrevet bedre

Læs også:Southgate uenig med Hjulmand: Kunne ikke se, at der var straffespark

Læs også:Hjulmand: Kæmpe præstation for hele fodbold-Danmark

---------------------------
Se OB - AC Horsens og FC København - Lyngby BK på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...