• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Belgisk landstræner storroser tomålsskytten Romelu Lukaku

Foto: Getty Images

Belgiens landstræner, Roberto Martinez, storroser tomålsskytten Romelu Lukaku.

Af tipsbladet.dk

Da Belgien tirsdag aften besejrede Skotland, spillede Romelu Lukaku en hovedrolle. Lukaku scorede to af Belgiens tre mål, og de to scoringer betyder, at han nu står noteret for imponerende 25 mål i sine seneste 21 landskampe. 

Og derfor har den belgiske landstræner, Roberto Martinez, ikke overraskende kun positive ord til overs for sin angriber.

Lukaku er Belgiens mest stabile spiller, og når han spiller med glæde, er han en af Europas bedste angribere, lyder det fra Martinez ifølge UEFA’s hjemmeside. 

- Jeg var glad for, at tilhængerne viste deres kærlighed til Romelu Lukaku. Han er den mest stabile spiller på landsholdet. Når han er med landsholdet, nyder han det virkelig. Det er tydeligt at se.

- Jeg kender ham kun fra landsholdet. Han er en spiller, der har brug for at have glæde i hans spil. Og så har man en af Europas bedste angribere, fortæller Roberto Martinez.

Sejren betyder, at Belgien fortsat har maksimumpoint i EM-kvalifikationsgruppe I, da de har hentet 12 ud af 12 mulige point. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...