• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Belgisk stjerne jagter miraklet: Ser man sjældent

Foto: Getty Images

Den belgiske stjerne Axel Witsel fra Dortmund har været skadet i et halvt år, men han er alligevel udtaget til EM. Og måske er der også minutter i vente.

Af tipsbladet.dk

Selv om midtbanespiller Axel Witsel ikke har spillet en kamp siden starten af januar, er midtbanespilleren fra Dortmund en del af landsholdstruppen i Belgien.

Belgierne har udtaget den 32-årige spiller, selv om han forsøger at komme sig over en overrevet akillessene. En skade, der tager en del tid at komme sig over.

Derfor er der heller ikke umiddelbart forhåbninger om, at han kommer i spil, men nu kommer der en interessant melding fra Witsels personlige træner.

Han rapporterer nemlig, at midtbanespilleren er i gang med at vinde over genoptræningen.

- Den hastighed, han kommer sig med i genoptræningen, ser man sjældent.

- Selvfølgelig taler vi om en person, der er veltrænet. Han lavede allerede styrketræning inden operationen for ikke at miste for meget muskelmasse, og det var smart. Desuden er Axel mentalt stærk, siger Johan Gerets til Het Laaste Nieuws.

Awel Witsel har været fast mand for Belgien i mange år, men i hans sted er det ventet, at Wolverhamptons Leander Dendoncker spiller.

Belgien indleder mod Rusland, inden der venter kampe mod Danmark og Finland.

Læs optakten til kampen mellem Danmark og Finland her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...