• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Lasse Sylvest Mikkelsen

Benzema bagtalte holdkammerat i pausen: Nu er nye detaljer dukket op

Foto: Getty Images

Karim Benzema blev fanget i at bagtale holdkammeraten Vinicius Junior i pausen i Champions League-kampen mod Mönchengladbach.

Af mikkelsen

Nye detaljer af Karim Benzemas opsigtvækkende ordre til holdkammeraten Ferland Mendy i pausen mellem Real Madrid og Mönchengladbach er dukket op.

Franskmanden blev fanget af kameraer i tunellen på Borrusia Park, hvor han stod og diskuterede brasilianske Vinicius Juniors indsats med landsmanden Ferland Mendy.

Ifølge den franske tv-station Telefoot sagde Benzema til venstrebacken, at han ikke skulle spille brasilianeren, da han spillede mod dem.

Nu skriver den spanske sportsavis Marca, at den spanske tv-station Gol TV har opfanget flere detaljer fra samtalen. Ifølge tv-stationen sagde Benzema til Mendy: 'Han (Vinicius, red.) gør ikke noget godt med bolden', hvortil venstrebacken svarede: 'Når han blive bange, mister han det, der gør ham god'.

Alle tre spiller talte efterfølgende sammen på banen før anden halvleg blev sat igang, men det er ikke muligt at høre, hvad de snakker om her.

Ifølge Marca spillede Mendy kun bolden til Vinicius tre gange i løbet af anden halvleg.

Episoden kommer efter, at Isco blev fanget i at kritisere Real Madrid-træner Zinedine Zidane i weekendens El Clasico.

Her skulle spanieren have brokket sig til Marcelo og Luka Modric over trænerens dispositioner, når det kommer til udskiftninger.

- Hvis han (Zidane, red.) tager mig ud, så gør han det efter 50 eller 60 minutter - nogen gange endda i pausen.

- Hvis han vil have mig på banen, så er det først i det 80' minut.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...